Are you interested in a specific item?
Our consultant will demonstrate it online and provide answers to all your questions.
You do not need
to turn on the camera

Περιγραφή

Ο ευθύς ανατομικός καναπές Talo είναι μαλακός και με υψηλά ξύλινα πόδια, στο πνεύμα των σύγχρονων τάσεων της μόδας. Το συγκρατημένο design και η προμελετημένη με πάσα λεπτομέρεια λειτουργικότητα του αποτελεί προσωποποίηση του σύγχρονου σκανδιναβικού στυλ. Ο συμπαγής Talo θα απελευθερώσει χώρο ακόμα και σε μικρούς εσωτερικούς χώρους. Ο καναπές μετασχηματίζεται σε πλήρες κρεβάτι, με επίπεδο και χωρίς κάμψεις χώρο ύπνου. Ο ενισχυμένος μηχανισμός "Κλικ-Κλακ" εγγυάται καθημερινό μετασχηματισμό χωρίς επιπρόσθετη προσπάθεια. Η γεωμετρική ραφή του καλύμματος τονίζει τη λακωνικότητα και την εκφραστικότητα του μοντέλου. Οι ομαλές γραμμές και οι μαλακές γωνιές κάνουν τον Talo ασφαλή ακόμα και για τα παιδιά: 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε: τα 3 διακοσμητικά μαξιλάρια δεν συμπεριλαμβάνονται στη βασική συσκευασία κι αγοράζονται ξεχωριστά.


Πλεονεκτήματα:

  • στη βάση του καναπέ υπάρχει ανατομικό στρώμα,

  • υπάρχουν 3 στάσεις της πλάτης: καναπέ, χαλάρωσης και κρεβατιού, 

  • κατάλληλο για καθημερινό μετασχηματισμό,

  • διαθέτει υψηλά πλαστικά πόδια που επιτρέπουν την καθαριότητα από σκούπα-ρομπότ, * ευρύχωρο και εξαεριζόμενο συρτάρι για φύλαξη εσωρούχων,

  • ψηλή ελαστικότητα χάρη στο μεταλλικό πλαίσιο και στα ανατομικά LM, 

  • η πίσω πλάτη διαθέτει υλικό επένδυσης, ο καναπές είναι κατάλληλος για διαχωρισμό του χώρου σε ζώνες.


Οδηγίες συναρμολόγησης

Χαρακτηριστικά

Κριτική προϊόντος

4,8

ανατροφοδότηση 5 Αρσενικό

83%

4 κριτικές

16%

1 κριτικές

0%

0 κριτικές

0%

0 κριτικές

0%

0 κριτικές
+ Αφήστε σχόλια

Πετρούλα

Υπέροχος καναπές! Πολύ άνετος. Τρεις θέσεις για να το ξεδιπλώσεις. Καθιστή, ημικαθιστή, όπως σε μια πολυθρόνα και πλήρη θέση ύπνου. Το ύφασμα είναι πολύ ευχάριστο στην αφή. Παρήγγειλα διαδικτυακά και έκανα τη σωστή επιλογή!

Χρήσιμη συμβουλή; 8

Νικολέτα Μιχαλλάρη

Πολύ βολικός και συναρμολογημένος και αποσυναρμολογημένο. Πήραμε σκληρό στρώμα. Κοιμόμαστε μια χαρά. Μας απογοήτευσε λιγάκι το κουτί για λευκά είδη: πολύ μικρό (κουκέτα 140). Χωράει μόνο 1 μαξιλάρι και 1. 5ο πάπλωμα. Το οικογενειακό κιτ δεν χωράει λόγω των διαστάσεων. Στο κατάστημα φαινόταν συμπαγής. Αλλά στο δωμάτιο φαίνεται μεγάλος λόγω της πλάτης. Αλλά έχω ένα αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο, οπότε είναι εντάξει.

Χρήσιμη συμβουλή; 6

Θαΐς

Εξαιρετικός καναπές, με δύο κανονικά στρώματα! Στη μέση υπάρχει σύνδεση, η οποία δεν γίνεται καθόλου αισθητή, το στρώμα είναι σε πλάτος 140 εκ. Ορθοπεδικά στρώματα, δεν μπορώ να καταλάβω πως κοιμόμασταν σε τυπικό καναπέ! Τώρα, τα απογεύματα, ξαπλώνεις και αποκοιμάσαι αμέσως, δεν χρειάζεται να γυρίζεις και να ψάχνεις την κατάλληλη στάση. Ενώ το πρωί ξυπνάς και αν κοιμήθηκες 6 ώρες, νιώθεις πως κοιμήθηκες 9!Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση, απ' όλες τις πλευρές είναι όμορφος.

Χρήσιμη συμβουλή; 10

Ευγενία

Εξαιρετικός καναπές, τον παρήγγειλα για το παιδί μου στο παιδικό δωμάτιο, το δωμάτιο δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά ο καναπές φαίνεται πολύ κομψός σ' αυτό. Δεν έχω παράπονα για την ποιότητα, το στρώμα είναι πολύ βολικό, όταν τον ανοίγετε βγαίνει κανονικό κρεβάτι, χωρίς οποιαδήποτε πρόβλημα στη μέση.

Χρήσιμη συμβουλή; 10

Μυρτώ

Δεν είχα επιλέξει χρώματα για τους τοίχους στο νέο διαμέρισμα, αλλά αγόρασα ήδη αυτόν τον καναπέ, δεν μπορούσα να τον αρνηθώ στον εαυτό μου! Τώρα επιλέγω με βάση το χρώμα του. Μέχρι να μετακομίσουμε το έχουμε στο σαλόνι, δεν πιάνει πολύ τόπο, ανοίγει εύκολα κι άνετα. Το ύφασμα είναι χαλάκι, τίποτα δεν κολλάει σε αυτό, είμαι σίγουρη πως δεν θα λερώνεται πολύ.

Χρήσιμη συμβουλή; 12
Are you interested in a specific item?
Our consultant will demonstrate it online and provide answers to all your questions.
You do not need
to turn on the camera

Ίσιος καναπές Talo

Μέγεθος: 100x203x110

Παράδοση με κούριερ -

Αρχική τιμή

Οικονομία

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body