Φίλτρο
Λιανική
Συμβουλές
για άνθρωπο οποιασδήποτε ανθρωπομετρίας και στάσης ύπνου
για προβλήματα στην πλάτη
καινοτόμο προϊόν, με το μαξιλάρι να διαθέτει αισθητήρες ελέγχου των παραμέτρων της εργασίας του οργανισμού κατά τη διάρκεια του ύπνου
Ύψος, εκ.
Σκληρότητα
σ' αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται συνήθως τα κλασσικά μαξιλάρια γέμισης, τα μαξιλάρια με αφρό μνήμης, καθώς και παιδικά μαξιλάρια
μαξιλάρι μεσαίας σκληρότητας, το οποίο παρέχει την κατάλληλη στήριξη του αυχένα
το μαξιλάρι αποτελείται από διαφορετικές στρώσεις, τις οποίες τοποθετείτε και αλλάζετε όπως επιθυμείτε για να βρείτε την κατάλληλη σκληρότητα και ύψος
για αυτούς που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη του αυχένα
Υλικό κάλυψης κουβέρτας
ειδικό συνθετικό ύφασμα, από ίνες.
φυσικό φυτικό ύφασμα
ύφασμα με δυνατότητα θερμορύθμισης, παράγεται με ειδικές τεχνολογίες για τις στολές αστροναυτών. Διαθέτει εκατομμύρια σφαιρίδια από ειδικό υλικό, το οποίο αντιδρά στη θερμοκρασία. Κατά τις ζεστές εποχές, το υλικό απομακρύνει την περιττή θερμότητα που παράγει το σώμα μας, ενώ στις κρύες και μη βολικές εποχές παράγει θερμότητα, γεγονός που διατηρεί την άνετη θερμοκρασία χωρίς αισθητές πτώσεις..
Πλήρωση
υλικό, το οποίο αποτελεί συνδυασμός ινών μπαμπού και μικροϊνών. Δεν χαλάει, δεν επιτρέπει την διείσδυση της υγρασίας στις ίνες, στεγνώνει γρήγορα μετά την πλύση. Είναι απαλό και μαλακό, ενώ διαρκεί μακροπρόθεσμα.
ίνες που αποτελούν ποικιλίες συνθετικών ινών που παράγονται από φυσικό ή τεχνητό πολυεστέρα.
ιλικό προς το περιβάλλον μη υφασμάτινο υλικό, με προσθήκη φυσικών ινών - βαμβάκι, ινδοκάρυδο, λινό, μαλλί
φυσικό υλικό από πούπουλα πτηνού.
Αυτό είναι το μόνο υλικό στον κόσμο που όχι μόνο παρέχει υποστήριξη σημείου για το σώμα και του χαρίζει αξεπέραστη άνεση, αλλά έχει επίσης δραση θερμορύθμισης, χωρίς την οποία είναι αδύνατο να επιτευχθεί ένας καλός ύπνος.
τεχνητό, υποαλλεργικό υλικό, πάχους ελάχιστων mm.
συνθετικό υλικό το οποίο θυμίζει, στη δομή του, ένα gel. Μπορεί να αλλάξει μορφή και να προσαρμοστεί στις ανατομικές ιδιότητες του κοιμώμενου. Μπορεί να διατηρεί τη θερμοκρασία πιο χαμηλή από τη θερμοκρασία του σώματος του ανθρώπου, αποτρέπει την παραγωγή ιδρώτα και επιτρέπει την κατάλληλη εναλλαγή θερμότητας κατά τον ύπνο.
υλικό φυσικής προέλευσης, από το δένδρο Hevea που καλλιεργείται σε τροπικά περιβάλλοντα. Χάρη στη σπιράλ μορφή των σωματιδίων του, το latex αντέχει έντονα φορτία, και όταν αυτά απομακρύνονται, ανακτά την αρχική του μορφή.
Μοναδικές ιδιότητες
τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πλήρως ασφαλή και δεν προκαλούν αλλεργίες
αποκλειστικά μοντέλα μαξιλαριών, τα οποία πέραν από τις βασικές λειτουργίες, σας παρέχουν (χάρη σε ειδικές εφαρμογές) πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου σας και σας προειδοποιούν για πιθανές ασθένειες.
το μαξιλάρι αποτελείται από διαφορετικές στρώσεις από διαφορετικά υλικά, τις οποίες μπορείτε να αφαιρείτε ή να τροποποιείτε με βάση το κατάλληλο ύψος και την κατάλληλη σκληρότητα για εσάς.
χάρη στην ειδική επιφάνεια παρέχεται επιπρόσθετο εφέ μασάζ
στην παρασκευή χρησιμοποιούνται μονάχα φυσικά υλικά
μαξιλάρι, το οποίο παρέχει υγιή ύπνο χάρη στη σωστή θέση της κεφαλής και του αυχένα
αυτά τα μαξιλάρια παρέχουν πρόσβαση στο υλικό γέμισης, το οποίο αφαιρείται εύκολα, ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη πυκνότητα και το κατάλληλο ύψος.
το μαξιλάρι διαθέτει υλικό, το οποίο παρέχει εφέ φρεσκάδας και θερμορύθμισης κατά τη διάρκεια του ύπνου
μοναδικός υψηλής ελαστικότητας αφρός που επαναλαμβάνει πλήρως τις κάμψεις του σώματος
τα μαξιλάρια, τα οποία διαθέτουν ειδική στρώση, παράγονται για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσφορία στον αυχένα ή για αυτούς που θέλουν να παρέχουν ενισχυμένη στήριξη στον αυχένα.
В наличии

Σύνολο αντικειμένων: 16

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Balance

19 €

RRP: 32 € -41%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Protect-a-bed

39 €

RRP: 65 € -40%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Hybrid

39 €

RRP: 65 € -40%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Golden Goose

39 €

RRP: 65 € -40%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Ecogel Contour Pink

65 €

RRP: 129 € -50%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Ecogel Classic Blue

65 €

RRP: 99 € -34%
NEW ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Mercury

83 €

RRP: 119 € -30%

89 €

RRP: 148 € -40%

99 €

RRP: 165 € -40%

105 €

RRP: 175 € -40%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8  Vortex

114 €

RRP: 325 € -65%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Beauty Pillow

118 €

RRP: 232 € -49%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Shiatsu-B

146 €

RRP: 325 € -55%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Shiatsu-CX

146 €

RRP: 325 € -55%
NEW ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Pollux

202 €

RRP: 289 € -30%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΩΡΑ ΔΩΡΟΥ
S8 Smart Pillow 3.0 Axis

209 €

RRP: 348 € -40%

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των μαξιλαριών Askona;

Η γκάμα των μαξιλαριών Askona παρουσιάζεται σε 4 γραμμές. Η πρώτη γραμμή είναι τα παραδοσιακά εμπριμέ μαξιλάρια, δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Η δεύτερη σειρά είναι τα μαξιλάρια μνήμης, η τρίτη είναι τα καινοτόμα έξυπνα μαξιλάρια και, τέλος, η τέταρτη σειρά είναι τα μοντέρνα μαξιλάρια με ρυθμιζόμενη πυκνότητα επένδυσης. Χάρη σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία, προσφέρουμε προϊόντα για οποιαδήποτε επιθυμία του αγοραστή.
Στην παραγωγή, χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες υψηλότερης ποιότητας: φυσικά υλικά (βαμβάκι, μπαμπού, ευκάλυπτος) και υλικά υψηλής τεχνολογίας (αφρός μνήμης σχήματος, Outlast, καινοτόμες ίνες πολυεστέρα). Όλα αυτά παρέχουν στα προϊόντα ελεύθερη κυκλοφορία αέρα, θερμορύθμιση, υγροσκοπικότητα και ως εκ τούτου μακροχρόνια εξυπηρέτηση διατηρώντας την αρχική εμφάνιση του προϊόντος.
Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι υποαλλεργικά και απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο.

Πώς να επιλέξετε ένα μαξιλάρι;

- Το σωστό ύψος μαξιλαριού εξαρτάται από τον σωματότυπο. Όσο πιο φαρδιοί είναι οι ώμοι, τόσο πιο ψηλό πρέπει να είναι το μαξιλάρι. Το μαξιλάρι για έναν άνδρα πρέπει να είναι υψηλότερο από ό, τι για μια γυναίκα.

- Το σωστό ύψος του μαξιλαριού, καθώς και η ελαστικότητά του, εξαρτάται και από τη συνήθη θέση ύπνου. Αν κάποιος κοιμάται στο πλάι, τότε χρειάζεται ένα ψηλό μοντέλο, περίπου 12-16 εκ. Σε αυτή την περίπτωση, το ύψος του μαξιλαριού πρέπει να αντιστοιχεί στο πλάτος του ώμου σας. Εάν ένα άτομο προτιμά να κοιμάται ανάσκελα και μπρούμητα, τότε χρειάζεται ένα χαμηλότερο μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα, για ύπνο ανάσκελα - το μέσο ύψος είναι 10 - 13 cm.

Εάν σε ένα άτομο αρέσει να κοιμάται μπρούμητα, τότε θα του ταιριάζει ένα μοντέλο με χαμηλό ύψος 6-8 cm ή με ρυθμιζόμενο πληρωτικό. Τα μοντέλα με ρυθμιζόμενο υλικό πλήρωσης είναι καθολικής χρήσης, μπορούν να ρυθμιστούν σε διαφορετικά ύψη και ελαστικότητα.

Το ύψος του μαξιλαριού πρέπει να αντιστοιχεί στη θέση στην οποία έχετε συνηθίσει να κοιμάστε.
Για να διατηρείται η σπονδυλική στήλη σε μια φυσιολογικά σωστή θέση, το μαξιλάρι πρέπει να γεμίζει πλήρως το χώρο μεταξύ του λαιμού και του στρώματος.
Επομένως, όταν κοιμάστε στο πλάι, το μαξιλάρι πρέπει να είναι ψηλότερα από ό,τι όταν κοιμάστε ανάσκελα και μπρούμητα.

- Είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η ακαμψία του κρεβατιού:
Το στρώμα είναι μαλακό - το μαξιλάρι θα είναι ψηλότερο. Στρώμα μεσαίας σκληρότητας - το μαξιλάρι γίνεται αισθητό σε όλο το ύψος. Το στρώμα είναι σκληρό - το μαξιλάρι θα είναι χαμηλότερο.
Αντίστοιχα, τα ψηλά μοντέλα είναι κατάλληλα για μαλακά στρώματα και τα χαμηλότερα για σκληρά.

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την άνεση:

Είναι σημαντικό να καταλάβετε σε ποια μαξιλάρια έχετε συνηθίσει να κοιμάστε; Υπάρχουν 2 κατηγορίες:

- Μαξιλάρια από αφρό ή λάτεξ, που παρέχουν αυξημένη ελαστικότητα.
- Τα μαξιλάρια με πληρωτικό είναι μαξιλάρια από πούπουλο / φτερό, πολυεστερικά υλικά πλήρωσης ή πολυεστέρα padding, τα οποία έχουν την πιο άνετη απαλότητα.

Για τη σωστή επιλογή, είναι απαραίτητο να διευκρινιστούν μεμονωμένες προτιμήσεις:

Αισθάνεστε πόνο στην πλάτη ή στον αυχένα;
Εάν ναι, τότε μπορούν να προσφερθούν μοντέλα ανατομικού αφρού μνήμης.

Ζεσταίνετε στο μαξιλάρι σας όσο κοιμάστε;
Αν ναι, τότε τα μαξιλάρια με ψυκτικά υλικά όπως στρώματα gel, Outlast ή υλικό Tencel θα σας ταιριάξουν απόλυτα
Ποια υλικά προτιμώνται;
Φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι, το μπαμπού και το Tencel, δηλαδή αυτά που παρέχουν δωρεάν εναλλαγή αέρα, και έχουν επίσης υψηλή υγροσκοπικότητα.
Τα υποαλλεργικά υλικά όπως ο αφρός μνήμης σχήματος, ίνες πολυεστέρα υψηλής τεχνολογίας, καινοτόμα υλικά που δεν θα δημιουργήσουν ποτέ βακτήρια και παράσιτα.
Θέλετε να κοιμάστε σε μαξιλάρια με εφέ μικρομασάζ;
Αν ναι, τότε η σειρά περιλαμβάνει ένα μαξιλάρι με ανάγλυφο πλεκτό κάλυμμα, καθώς και μοντέρνα μοντέλα με κυψελωτό αφρό, που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, το χορταίνουν με οξυγόνο και εξασφαλίζουν έναν υγιή και βαθύ ύπνο.
Έχετε διάθεση για καινοτομία;
Αν ναι, τότε τα αποκλειστικά μαξιλάρια για άτομα που ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής είναι τέλεια. Πρόκειται για καινοτόμα ανατομικά μοντέλα που μπορούν να σαρώσουν το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και να προειδοποιήσουν για τυχόν προβλήματα υγείας.