Φίλτρο
Λιανική
В наличии

Σύνολο αντικειμένων: 3

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Smart Jet

3999 €

RRP: 6 665 € -40%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
S8 Smart Jet Black Edition

7599 €


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των συσκευών μασάζ Sleep.8;

Οι συσκευές μασάζ Sleep.8 έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες παρόμοιες μάρκες. Πρώτον, είναι εργονομικές και συμπαγείς. Είναι βολικά για να τις πάρετε μαζί σας σε ένα ταξίδι ή να τα φοράτε κάθε μέρα στη δουλειά. Ο μοναδικός, μοντέρνος σχεδιασμός τους συνδυάζεται οργανικά με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, είτε πρόκειται για μοτέρ μασάζ είτε για ρολά.
Ο προσεγμένος σχεδιασμός των κυλίνδρων μασάζ Sleep.8 δρα αυστηρά σε συγκεκριμένα σημεία μασάζ. Sleep.8 εργασία σε ασύρματη λειτουργία και με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας (έως 5 ώρες χωρίς επιπλέον φόρτιση). Καθώς τα Sleep.8 κατασκευάζονται σύμφωνα με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης LVD Directive 2014/35/EU του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία.
Η οδηγία 2014/35/ΕΕ αποσκοπεί πρωτίστως στη βελτίωση της ασφάλειας της χρήσης ηλεκτρικών συσκευών για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και των ζώων, καθώς και της περιουσίας.
Σύμφωνα με την Οδηγία 2014/35/ΕΕ, οι ηλεκτρικές συσκευές πρέπει να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε, όταν εγκαθίστανται, χρησιμοποιούνται και συντηρούνται σωστά και να διασφαλίζεται η ασφάλεια του χρήστη.
Ταυτόχρονα, η Οδηγία Χαμηλής Τάσης ορίζει απαιτήσεις ασφαλείας όσον αφορά όχι μόνο την προστασία από ηλεκτροπληξία, αλλά και από την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες, ακτινοβολία και μηχανικές επιδράσεις, καθώς και τις απαιτήσεις για σήμανση.

Πώς να επιλέξετε μια συσκευή μασάζ;

Για να επιλέξετε την σωστή συσκευή μασάζ, πρέπει να προσδιορίσετε την προβληματική περιοχή του σώματός σας ή το άτομο που θα το χρησιμοποιήσει. Είναι απαραίτητο να θέσουμε μια απλή ερώτηση: τι σας ανησυχεί;
Εάν έχετε συχνούς πονοκεφάλους, φροντίζετε το τριχωτό της κεφαλής σας και ανησυχείτε για την τριχόπτωση, δοκιμάστε το S8 Head Massager Power Mood.
Σε περίπτωση που περνάτε πολύ χρόνο στον υπολογιστή, με gadget και τα μάτια σας κουράζονται, υπάρχει κοκκίνισμα, αίσθηση «άμμου» στα μάτια και υποφέρετε τακτικά από πονοκεφάλους, χρειάζεστε S8 Eye Massager Power Eyes.

Το S8 Neck Massager Power Neck είναι ιδανικό για την κατηγορία των ατόμων που βιώνουν πόνο και σφίξιμο στην περιοχή του αυχένα και του γιακά, που μετατρέπεται σε κρίσεις πονοκεφάλου σπλήνας.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον μυϊκό τόνο του προσώπου, την υγεία και την ομορφιά, δοκιμάστε το S8 Face&Neck Massager Stress Free. Και για άτομα που ακολουθούν έναν κυρίως καθιστικό τρόπο ζωής και βιώνουν ένταση και κούραση στην πλάτη και στο κάτω μέρος της πλάτης, το S8 Back Massager Power Back θα ταιριάξει απόλυτα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της πολυθρονας μασάζ Sleep.8;

Το βασικό πλεονέκτημα της πολυθρόνας μασάζ Sleep.8 είναι ότι η περιοχή μασάζ που περιβάλλει κατά τη λειτουργία είναι έως και 60% μεγαλύτερη από αυτή μιας κοινής πολυθρόνας μασάζ. Και επίσης υπάρχει μια λειτουργία προθέρμανσης της πλάτης και των γονάτων!
Το πολύ μακρύ κυρτό φορείο της πολυθρόνας μασάζ Sleep.8 επιτρέπει στην κίνηση μασάζ να χωράει πιο βαθιά στην καμπύλη S της πλάτης. Χάρη στην οπτική σάρωση του χρήστη, λαμβάνετε το σωστό μασάζ σε όλο το σώμα. Το γεγονός είναι ότι η καρέκλα είναι εξοπλισμένη με μια συσκευή οπτικής σάρωσης που μπορεί να προσδιορίσει τη θέση, ας πούμε, του ώμου και του λαιμού και να κάνει μασάζ με ακρίβεια στην περιοχή του αυχένα.
Η πολυθρόνα μασάζ Sleep.8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα οποιουδήποτε ύψους (από 150 έως 210 cm). Ο σχεδιασμός της πολυθρόνας παρέχει την ίδια άνεση σε μικροκαμωμένους και ψηλούς χρήστες. Μπορεί να ελεγχθεί εξ αποστάσεως κατεβάζοντας την εφαρμογή στο smartphone σας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το smartphone σας στην πολυθρόνα μέσω USB και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μασάζ.
Και τα πλεονεκτήματα της πολυθρόνας μασάζ Sleep.8 δεν σταματούν εδώ: έχει μια μεγάλη ποικιλία από αυτόματα προγράμματα και τη δυνατότητα επιλογής χειροκίνητων ρυθμίσεων με βάση τις ατομικές ανάγκες του χρήστη. Διατίθεται επίσης μια ειδική θέση Zero-G που έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί όλο το φορτίο από τη σπονδυλική στήλη.

Πώς να επιλέξετε μια πολυθρόνα μασάζ;

Πριν αγοράσετε μια πολυθρόνα μασάζ, είναι καλύτερο να έρθετε στο κατάστημα για μια δωρεάν σεάνς μασάζ. Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσετε για τη θέση της πολυθρόνας στο σπίτι (ή στο γραφείο). Και κάντε μετρήσεις στις πόρτες/παράθυρα για να βεβαιωθείτε ότι η πολυθρόνα ταιριάζει πραγματικά στη θέση που προορίζεται.
Το μοντέλο είναι εύκολο να οριστεί:
Χρειάζεστε θύρα USB στην πολυθρόνα σας;
Θέλετε να πάρετε μια ακριβή απομίμηση ενός χειροκίνητου μασάζ από την πολυθρόνα και ταυτόχρονα να απολαύσετε μασάζ διαφόρων ζωνών;
Υποφέρετε από πόνο στο γόνατο και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή θερμαντήρα γονάτων,
Και τέλος, θέλετε να έχετε το εφέ ότι βρίσκεστε σε ιαματικές πηγές από το μασάζ (χάρη στον αυξημένο αριθμό μαξιλαριών συμπίεσης αέρα);
Αν απαντήσετε κατηγορηματικά «ναι» και στα 4 σημεία, τότε χρειάζεστε ένα πιο ακριβό μοντέλο JET. Εάν οι λειτουργίες που αναφέρονται δεν είναι μείζονος σημασίας για εσάς ή έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, τότε επιλέξτε το μοντέλο JET S.