Πολυθρόνες μασάζ

Smart Jet και Smart Jet S

σε σουπερ συμφερουσεσ τιμεσ

εκπτώσεις έως και 40%

Ανακουφίζει από το άγχος και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε

Ανακουφίζει από το άγχος και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε

Μειώνει την επιβάρυνση στη σπονδυλική στήλη και την μέση, βοηθά στη χαλάρωση των μυών.

Αποθεραπεία μετά την προπόνηση

Αποθεραπεία μετά την προπόνηση

Ένας απαραίτητος βοηθός των αθλητών, βοηθά στην αποκατάσταση του σώματος μετά από βαριά σωματική καταπόνηση.

Πρόληψη ασθενείας

Πρόληψη ασθενείας

Προληπτική δράση για την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με καθιστικό τρόπο ζωής

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Η επίδραση στα σημεία βελονισμού βοηθά στην εγκαθίδρυση της μεταβολικής διαδικασίας στο σώμα και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βελτιωμένος ύπνος και κυκλοφορία του αίματος

Βελτιωμένος ύπνος και κυκλοφορία του αίματος

Η επίδραση στο περιφερικό νευρικό σύστημα ενισχύει την ανταλλαγή οξυγόνου μεταξύ του αίματος και των ιστών και επίσης μειώνει την επιβάρυνση στον καρδιακό μυ.

Βελτιωμένη απόδοση

Βελτιωμένη απόδοση

Προσδίδει δύναμη και φρεσκάδα, αυξάνει την αποτελεσματικότητα, μειώνοντας τους μυϊκούς σπασμούς και τους πονοκεφάλους.

6

τεχνικές μασάζ

Οι τύποι μασάζ συνδυάζονται με πρόσθετες λειτουργίες όπως επιλογή ταχύτητας μασάζ, ρύθμιση πλάτους κρούσης των κυλίνδρων μασάζ, δυνατότητα εφαρμογής συσκευών τόσο για ολόκληρο το σώμα όσο και για συγκεκριμένες περιοχές.
 • 01

  ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

  Γρήγορες ρυθμικές επαφές με την πλάτη, από κάτω προς τα πάνω και από πάνω προς τα κάτω. Ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την πίεση και τη μυϊκή ένταση. Όσα πιο πολλά είναι τα χτυπήματα, τόσο πιο αποτελεσματικό είναι το μασάζ.

 • 02

  ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

  Προετοιμασία του αυχένα και της πλάτης με τη βοήθεια κυκλικών κινήσεων. Παρέχει την αίσθηση που παρέχουν οι μασέρ όταν πιέζουν με τα δάχτυλα, ενώ μετά αφήνουν τον αυχένα και τη σπονδυλική στις δύο πλευρές από πάνω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα πάνω. Αυτό το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ελαφρύνει τον πόνο και αφαιρεί το πρήξιμο.

 • 03

  ΡΥΘΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

  Μασάζ βάσει του κλασσικού σουηδικού μασάζ. Χαρακτηρίζεται από την ρυθμική εναλλαγή έντασης-χαλάρωσης. Αντί να πιέζει, το εσωτερικό ύφασμα χαλαρώνει με κίνηση στην περιφέρεια χάρη στην ειδική τεχνική "απορρόφησης". Το ρυθμικό μασάζ είναι αποτελεσματικό κατά του πρηξίματος, βελτιώνει τη γενική κατάσταση του οργανισμού με αρκετές ασθένειες ή πριν τις ασθένειες, όταν νιώθετε χρονική κούραση και δυσφορία.

 • 04

  ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

  Γίνεται μασάζ σε συμμετρικές περιοχές της υπερπλάτιας, της μεσοπλάτιας και της υποπλάτιας περιοχής, τόσο καθιστά όσο και ξαπλωτά. Η αίσθηση είναι ανάλογη του μασάζ που συστήνεται στην παραδοσιακή ιατρική: όταν τοποθετούν το χέρι στην πλάτη με την παλάμη προς τα κάτω ενώ από πάνω χτυπάνε ρυθμικά με γροθιά. Το χαϊδευτικό μασάζ είναι αποτελεσματικό για ασθένειες αναπνευστικών οργάνων, ευκολύνει, για παράδειγμα, την έκκριση φλεγμονής κατά τη βρογχίτιδα.

 • 05

  ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΜΑΣΑΖ

  Πρόγραμμα για σύντομη αφαίρεση της έντασης με τη βοήθεια προθέρμανσης, χτυπημάτων, τεχνικής Shiatsu και δονητικής λειτουργίας.

 • 06

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΣΑΖ SHIATSU

  Οι κινήσεις των τροχαλίων μοιάζουν στα μέγιστα με τις κινήσεις του μασέρ , δηλαδή με τη στοχευμένη πίεση σε υψηλής σημασίας όργανα με ιδιαίτερη ένταση. Η τεχνική Shiatsu παρέχει διάφορες επιδράσεις αποκατάστασης του οργανισμού: ωθεί την εργασία του ανοσοποιητικού, του ενδοκρινικού, του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος.

Πολυθρόνες μασάζ

Ξεχάστε την κούραση μετά τη δουλειά και την άθληση. Λάβετε ένα ποιοτικό μασάζ ανά πάσα στιγμή, χωρίς να πάτε σε θεραπευτή μασάζ και αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας σε χόμπι και οικογένεια

Σε αποθεμα -40% Οικονομία 1999€

Are you interested in a specific item?

Our consultant will demonstrate it online and provide answers to all your questions.
Make a video call

You do not need to turn on the camera

S8 Smart Jet S

4998 €

2999 €

Μάθετε περισσότερα Αγορά
Σε αποθεμα -40% Οικονομία 2666€

Are you interested in a specific item?

Our consultant will demonstrate it online and provide answers to all your questions.
Make a video call

You do not need to turn on the camera

S8 Smart Jet

6665 €

3999 €

Μάθετε περισσότερα Αγορά