Are you interested in a specific item?
Our consultant will demonstrate it online and provide answers to all your questions.
You do not need
to turn on the camera

Περιγραφή

Η μοναδική μετασχηματιζόμενη βάση Ergomotion 3170 είναι φτιαγμένη για όσους εκτιμούν υγιεινό ύπνο. Αυτό το "κρεβάτι από το μέλλον" θα σας βοηθήσει να πάρετε άνετη στάση, θα μειώσει τη σωματική δυσφορία και θα διώξει την ένταση της ημέρας.
Χάρη στην κλασσική αυστηρότητα των γραμμών και την ήρεμη διακόσμηση της, η βάση Ergomotion 3170 είναι ιδανική για οποιοδήποτε εσωτερικό.

Λειτουργείες:
- Ασύρματος χειρισμός
- Transform - δυνατότητα επιλογής άνετης στάσης για ύπνο, ξεκούραση ή εργασία
- Relax - στάση "έλλειψης βαρύτητας", όταν τα πόδια βρίσκονται πιο πάνω από το ύψος της καρδιάς, για άνετη χαλάρωση.

Πλεονεκτήματα της Ergomotion 3170:

  • μπορεί να χρησιμοποιείται ξεχωριστά ή να είναι ενσωματωμένη στο κρεβάτι της Askona (εξαιρουμένων παιδικών κρεβατιών, του στρογγυλού Gabrielle και των κρεβατιών με μαξιλάρια Milana, Fiora και Danaya),
  • υψηλή γερμανική ποιότητα της ηλεκτρονικής,
  • διασφαλίζει πολλαπλή και άνετη αλλαγή στάσεων,
  • αναδιπλούμενη βάση με εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Μπορεί να χρησιμοποιείται ως κρεβάτι για φιλοξενούμενους,
  • λυομένα ποδαράκια με δυνατότητα επιλογής ύψους: 8, 16 ή 24 εκατοστά,

Ergomotion 3170: άνεση ξεκούρασης, εργασίας και ύπνου!

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣΤ

α ηλεκτρικά εξαρτήματα των ρυθμιζόμενων κρεβατιών μας κατασκευάζονται για να πληρούν τις απαιτήσεις μιας σειράς διεθνών προτύπων ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας. Αυτοί οι οργανισμοί θέτουν πρότυπα ασφάλειας προϊόντων σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας είναι εγγεγραμμένα και διαθέτουν το κατάλληλο σήμα πιστοποίησης σε κάθε περιοχή. Η χρήση αυτού του σήματος υποδηλώνει τη συμμόρφωση με τα σχετικά πρότυπα ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας. Η συντομογραφία EMC σημαίνει ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα.

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ

Ορισμένα προϊόντα περιέχουν μαγνήτες νεοδυμίου, οι οποίοι ενδέχεται να επηρεάσουν συσκευές όπως βηματοδότες, ICD και άλλες συσκευές που είναι ευαίσθητες στα μαγνητικά πεδία. Συνιστάται στους ιδιοκτήτες τέτοιων ιατρικών συσκευών να συμβουλευτούν έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσουν συσκευές που περιέχουν μαγνήτες νεοδυμίου. Είναι επίσης πιθανό ορισμένοι βηματοδότες να αντιληφθούν εσφαλμένα τη δόνηση της προαιρετικής λειτουργίας μασάζ ως κίνηση/άσκηση. Αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε συσκευή που παράγει δόνηση και μπορεί να μην επηρεάζει τη λειτουργία του βηματοδότη. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μασάζ.

ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Οι ρυθμιζόμενες βάσεις κρεβατιού Ergomotion προορίζονται μόνο για οικιακή χρήση. Αυτή η βάση δεν σχεδιάστηκε ως νοσοκομειακό κρεβάτι και δεν πληροί τα νοσοκομειακά πρότυπα. Μη χρησιμοποιείτε αυτή τη βάση με φιάλες οξυγόνου ή κοντά σε εύφλεκτα αέρια.

Οδηγίες συναρμολόγησης

Χαρακτηριστικά

Κριτική προϊόντος

5

ανατροφοδότηση 4 Αρσενικό

100%

4 κριτικές

0%

0 κριτικές

0%

0 κριτικές

0%

0 κριτικές

0%

0 κριτικές
+ Αφήστε σχόλια

Νικόλαος

Η βάση μπορεί να διπλωθεί και να αποθηκευτεί όταν δεν χρειάζεται καθημερινά. Εμένα μου άρεσε, το αγόρασα αρχικά για επισκέπτες, αλλά τώρα χαλαρώνω πολύ συχνά και ο ίδιος πάνω του, άνετες θέσεις, η χαλάρωση είναι εγγυημένη.

Χρήσιμη συμβουλή; 0

Ιωάννης

Φοβερό σχέδιο. Μπορείτε να αλλάξετε τη θέση του κρεβατιού όπως θέλετε. Είναι πολύ βολικό όχι μόνο να κοιμάσαι, αλλά και να κάθεσαι και να βλέπεις τηλεόραση. Ήταν σε απόθεμα, οπότε το παρέδωσαν μέσα σε δύο ημέρες και βοήθησαν στην εγκατάσταση του.

Χρήσιμη συμβουλή; 0

Γεώργιος

Για την ώρα τεστάρουμε, όλα δείχνουν να είναι καλά.

Χρήσιμη συμβουλή; 0

Αγάθη

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη με το κρεβάτι, δεν μπορώ να διανοηθώ πώς ζούσα χωρίς αυτό πριν. Δεν γράφω κριτική αμέσως, το δοκίμαζα))) Τώρα έχω βάλει στόχο μαξιλάρια και βάση με κεφαλάρι.

Χρήσιμη συμβουλή; 0
Are you interested in a specific item?
Our consultant will demonstrate it online and provide answers to all your questions.
You do not need
to turn on the camera

Κρεβάτι S8 Ergo 3170

Μέγεθος: 140x200

Παράδοση με κούριερ -

Αρχική τιμή

Οικονομία

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body