Περιγραφή

Η Grether & Wells είναι συλλογή αμερικανικών πριμοδοτικών στρωμάτων από επώνυμη μάρκα, η οποία ιδρύθηκε το 1859 στην πολιτεία της Καλιφόρνια από τον μηχανολόγο-κατασκευαστή Τζων Ουέλς. Ανάμεσα στους κατόχους αυτών των υψηλής ποιότητας στρωμάτων είναι παγκοσμίας φήμης αμερικανικές αλυσίδες ξενοδοχείων, όπως Hyatt, Radisson, Hilton κ.α. Σε αυτά τα στρώματα κοιμάται κάθε τρίτος Αμερικανός εκατομμυριούχος, ενώ γνωστοί αστέρες του κινηματογράφου τα συμπεριλαμβάνουν στις επιλογές τους.

Κατά την παρασκευή, οι έμπειροι τεχνίτες τοποθετούν διαδοχικά τα ελατήρια, τα στρώνουν, τα στερεώνουν και απομονώνουν τις στρώσεις διαφόρων υλικών, ενώ μετέπειτα ασκούν υψηλή πίεση στο στρώμα και το ράβουν με μάλλινα νήματα βαρεώς τύπου, ενώ στο τέλος τα στρώματα στερεώνονται με διακοσμητική μπουτονιέρα. Όλα τα στρώματα είναι αποτέλεσμα χειροποίητης δουλειάς και δεν αποτελούν αποτέλεσμα αυτοματοποιημένης μηχανικής κατασκευής. 

Η πριμοδοτική συλλογή Grether & Wells συνδυάζει τους παραδοσιακούς τεχνίτες, τα καλύτερα φυσικά υλικά και τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες. 

Η Grether & Wells είναι κομψή επώνυμη συλλογή για επιτυχημένους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να επενδύουν σε αυτό που πραγματικά αξίζει, στην προσωπική υγεία και στην άνεση υψίστου επιπέδου.        

Κομψότητα, μοναδική άνεση και απόλυτη χαλάρωση σε συνδυασμό με την ανατομική στήριξη. Το στρώμα Heaven Prestige είναι πλέον κλασσικό, ελεγμένο με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό το στρώμα της μεσαίας σκληρότητας είναι ιδανικό για ζευγάρια με σημαντική διαφορά στο βάρος.

Χάρη στο μπλοκ ανεξαρτήτων ελατηρίων 5 ζωνών Soft Touch, το στρώμα προσφέρει την απόλυτη στήριξη σώματος του κοιμωμένου, δημιουργώντας πραγματικά βολικές συνθήκες ύπνου.

Η σύνθεση του στρώματος περιλαμβάνει ειδικό αφρό Comfort foam φτιαγμένο με την τεχνολογία μικροκυκλοφορίας του αέρα Airflow. Η δομή του αφρού περιέχει εξαιρετικά μεγάλες ανοιχτές κοιλότητες, κάνοντας τη διαπερατότητα του αέρα 30 φορές μεγαλύτερη σε σύγκριση με κανονικό αφρό. Η βελτιωμένη μικροκυκλοφορία δημιουργεί το πιο βολικό μικροκλίμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Επιπλέον, ο αφρός αυξημένης βολικότητας προσδίδει την επιπρόσθετη ελαστικότητα στο στρώμα και καλύτερη στήριξη του σώματος κατά τη διάρκεια της ξεκούρασης και ύπνου.

Σύνθεση:

 • Εξαιρετική καπιτονέ επίστρωση
 • Αφρός Comfort Foam με τεχνολογία Airflow
 • Φυσικό λινό ύφασμα για προστασία των στρώσεων
 • Ανατομικό σύστημα ελατηρίων 5 ζωνών Soft Touch
 • Σύστημα ενδυνάμωσης σκληρότητας στις άκρες του στρώματος

Διευρυμένη  διάρκεια ζωής του στρώματος όταν αγοράζεται με κάλυμμα, ήτοι 30 χρόνια *

Το συγκεριμένο στρώμα είναι διαθέσιμο σε δυο αποχρώσεις

* Η διευρυμένη  διάρκεια ζωής ισχύει μόνο εάν το στρώμα χρησιμοποιείται με προστατευτικό κάλυμμα που αγοράστηκε από την Askona (εκτός από τα στρογγυλά στρώματα και τα ασυνήθιστα μεγέθη, για τα οποία δεν είναι δυνατή η επιλογή προστατευτικού καλύμματος), το οποίο διασφαλίζει την πλήρη ασφάλεια του στρώματος από βρωμιά και διαρροές.

Χαρακτηριστικά

 • Συμβουλές

  Ελατήρια μπλοκ ελατηρίων

 • Ύψος, εκ.

  25

 • Χώρος ύπνου

 • Σκληρότητα

 • Βάρος ανά κουκέτα

 • Ιδιότητες

  μονόδρομος το στρώμα δεν δύναται να αναποδογυριστεί, διατηρεί τις ιδιότητες του καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης της μίας πλευράς

 • Για ποιόν

  ενήλικες

  έφηβοι
  από 10 μέχρι 19 ετών, από 160 μέχρι 180 εκ. ύψος

  ζευγάρι

 • Πλήρωση

  Φυσικό latex
  υψηλής τεχνολογίας υλικό, το οποίο λαμβάνει εξ ολοκλήρου τη μορφή του σώματος

  Αφρός Orto Foam
  πορώδες ελαστικό σύγχρονο υψηλής ανθεκτικότητας συνθετικό υλικό σε μορφή κυττάρων

  Τσόχα
  είναι ένα πυκνό μη υφαντό υφαντικό υλικό από πιληματοποιημένο μαλλί, το οποίο έχει μοναδικά χαμηλή θερμική αγωγιμότητα και είναι αρκετά αναπνεύσιμο

  Φυσική ίνα βαμβακιού
  απορροφά τέλεια την υγρασία, επιτρέπει στον αέρα να περάσει, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει

  Αφρός υψηλής άνεσης
  με τεχνολογία micro air circulation - πλήρης διαπερατότητας αέρα λόγω γρήγορης και αποτελεσματικής απαγωγής θερμότητας, αποτρέπει το σχηματισμό υγρασίας

  Αφρός υψηλής πυκνότητας
  χρησιμεύει για την ενίσχυση της δομής του στρώματος, αυξάνοντας την αντοχή του στρώματος και αυξάνοντας την επιφάνεια ύπνου έως και 15%

  Αφρός με εφέ μίκρο-μασάζ
  πορώδες ελαστικό σύγχρονο υψηλής ανθεκτικότητας συνθετικό υλικό σε μορφή κυττάρων

 • Αριθμός ελατηρίων

  από 2000 επιδρά άμεσα στη στήριξη του σώματος, όσο περισσότερα ελατήρια, τόσο πιο στοχευμένη στήριξη του σώματος

 • Χρώμα στρώματος

 • Συλλογή

 • Μπλοκ ελατηρίων

  Pocket ένα μπλοκ από ανεξάρτητα ελατήρια, καθένα από τα οποία βρίσκεται σε ξεχωριστή τσάντα και αντιδρά σημειακά στην παραμικρή κίνηση. Έτσι διασφαλίζεται η αυτόνομη λειτουργία των ελατηρίων και η συμπίεσή τους, ανεξάρτητα από τα γειτονικά. Τα στρώματα με μπλοκ τσέπης παρέχουν ορθοπεδικό αποτέλεσμα και βοηθούν στη διατήρησή της φυσικής θέση της σπονδυλικής στήλης.

 • Ύπαρξη ζωνών

  5-ζώνη Κάθε ζώνη είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη των ακόλουθων μερών του σώματος: κεφάλι, ώμοι, πλάτη, μηρός, πόδια. Διαφορετικοί βαθμοί ακαμψίας επιτυγχάνονται με τη χρήση συρμάτων διαφορετικών διαμέτρων στις ζώνες. Αυτό παρέχει ατομική υποστήριξη για κάθε ζώνη: αφαιρείται το φορτίο από τη σπονδυλική στήλη, ένταση από τους μύες και τις αρθρώσεις, δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για άνετη ανάπαυση και ύπνο.

 • Διάστρωμα στρώματος

  5

 • Εγγύηση, χρόνια

  2

 • Περίοδος χρήσης, χρόνια

  30

 • Μάρκα

Υλικά και σχεδιασμός

img

Λινάρι

Φυσικό υλικό που παρέχει τις πιο ευνοϊκές συνθήκες για ύπνο. Διατηρεί το σχήμα του ακόμη και υπό παρατεταμένη και έντονη χρήση. Απορροφά τέλεια τον θόρυβο και τις δονήσεις. Εξαλείφει τη συσσώρευση στατικού ηλεκτρισμού.
img

Αφρός άνεσης

Αφρός άνεσης ¨Comfort Foam¨ με τεχνολογία ¨Airflow¨
img

Πλεκτό υλικό

Εξαιρετικά απαλό υλικό και ευχάριστο στην αφή. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ευελιξία και ελαστικότητα. Υγιεινό. Χάρη σε μια ειδική ύφανση νημάτων παρέχει καλή ανταλλαγή του αέρα. Ανθεκτικό υλικό με αντοχή κατά της φθοράς.
img

Βαμβακερή τσόχα

Η λευκή βαμβακερή τσόχα είναι μια μονωτική στρώση που προστατεύει τις στρώσεις άνεσης να μην υποστούν την τριβή από τη μονάδα ελατηρίων. Συμβάλλει στη σωστή κατανομή του φορτίου. Δίνει μια αισθητά παρατεταμένη διάρκεια ζωής στο στρώμα.

Κριτική προϊόντος

5

ανατροφοδότηση 6 Αρσενικό

100%

6 κριτικές

0%

0 κριτικές

0%

0 κριτικές

0%

0 κριτικές

0%

0 κριτικές
+ Αφήστε σχόλια

George

Perfect.....

Χρήσιμη συμβουλή; 22

Μαρία

Εξαιρετικό στρώμα, δικαιολογεί την ονομασία του. Μεγάλη απόλαυση κατά τον ύπνο. Ιδανική επιλογή γι' αυτούς που θέλουν ταυτόχρονα κάτι όχι πολύ μαλακό και κάτι όχι πολύ σκληρό.

Χρήσιμη συμβουλή; 22

Δαίδαλος

Χρήσιμη συμβουλή; 4

Κασσάνδρα

Έκανα την αγορά πριν από κάνα χρόνο, εξαιρετικό στρώμα, όλα μου φαίνονται μια χαρά. Το καλύτερο είναι ότι το καλοκαίρι δεν είναι ζεστό. Πολύ άνετο, κάτι ανάμεσα σε μαλακό και σκληρό στρώμα, για μένα ιδανική επιλογή. Ικανοποιημένος με όλα.

Χρήσιμη συμβουλή; 7

Πηνελόπη

Αγοράσαμε αυτό το στρώμα με τον άνδρα μου. Είμαστε χαρούμενοι. Η πλάτη δεν πονάει, κοιμάσαι σαν στο σύννεφο.

Χρήσιμη συμβουλή; 18

Maria

Fantastic mattress, I sleep like a baby. Thank you guys!

Χρήσιμη συμβουλή; 8

4.6 Stars

Alexandra Sotiriadou

2 weeks ago

Από τα πολύ λίγα καταστήματα της Κύπρου που γνωρίζουν από εξυπηρέτηση πελατών. Η κυρία που μας εξυπηρέτησε είχε άριστη γνώση των προϊόντων και με πολύ ευγένεια και υπομονή με βοήθησε να βρω το κατάλληλο στρώμα για εμένα.!!

Read more

Nasia Savanakh

A month ago

Συγχαρητήρια για τα προϊόντα σας και την εξυπηρετικότη κυρία Έλενα που με βοήθησε σε ότι ακριβώς χρειαζόμουν! Έφυγα πολύ ευχαριστημένη!!!

Read more

alla chamourlieva

3 months ago

Πολύ καλό κατάστημα και υπέροχα προϊόντα.τα κορίτσια στο κατάστημα είναι πολύ εξυπηρετικές και γνωρίζουν πολύ καλά να περιγράφουν τα προϊόντα . Μπράβο Ελένη και Ηρα

Read more

Athina Kosmidou

3 months ago

Καλα προιοντα, μεγαλη επιλογη απο κρεβατια και στρωματα,γρήγορη παραδωση σε 3 μερες μου παρέδωσαν το κρεβατι κ το έστησαν

Read more

Poison_Andys24 Andys

4 months ago

I kaliteri exipiretisi pou eho sinantisi se ola ta katastimata tis Kiprou. I Eleni einai top, pragmatika ehi ola ta kala stihia pou prepi na ehi enas anthropos. Me exipiretise poly omorfa, na mou ta exigisi ola, na ehi iperohi ipomoni mazi mou, se euharisto para poly Eleni mou!!! Iste poly tineri eteria Askona pou sinergazeste me toso iperoh i kopela.

Read more

eli xmichael

4 months ago

Θα ήθελα να αφήσω το σχόλιο μου γιατί πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί απο την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων της αντιπροσωπείας στην Πάφο. Τόσο απο τις υπαλλήλους στο κατάστημα όσο και απο το προσωπικό της μεταφοράς και εγκατάστασης. Είναι πολύ ευγενικοί και καταρτισμένοι. Σε σχέση με την ποιότητα των προιόντων η μέχρι τώρα εμπείρια είναι πολύ ικανοποιητική. Είναι σημαντικό ότι δεν αγοράζεις στα τυφλά εάν κάτι δεν σε ευχαριστήσει μπορείς να το συζητήσεις μαχιπ τους και να βρούν λύση. Ευχαριστώ Ελένη, Ήρα, Βιτάλυ και λοιπό προσωπικό

Read more

A Π

5 months ago

Φανταστική εξυπηρέτηση από την 'Ιννα ,πολύ κατατοπιστική σε όποια απορία μας. Πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Φοβερή ποιότητα κρεβάτιων και στρωμάτων.

Read more

Marios Polycarpou

5 months ago

Πολύ καλή εξυπηρέτηση από την νεαρή ξανθιά κοπέλα με τα μπλε μάτια στο κατάστημα της Κολωνακίου στην Λεμεσό.

Read more

Panayiota Constantinou

6 months ago

Υπέροχη η κυρία Μαρια στο κατάστημα σας στην Λαρνακα! Άψογη εξυπηρέτηση! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Read more

Emmanouela Manoli

6 months ago

Ευχαριστούμε πολύ τη κυρία Μαρία στο κατάστημα Λάρνακας που μας εξυπηρέτησε άριστα.

Read more

Andreas Solomondos

6 months ago

Υπέροχα κρεβάτια. Μέχρι τέλος του μήνα 50% έκπτωση. Προλάβετε.

Read more

Μaria Hadjizinoviou

6 months ago

Τελεια εξυπηρετηση!!! Οι κοπελες σας ειναι εξυπηρετικοτατες, ευχαριστες, και γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους!

Read more

SOCRATES NICOLAOU

7 months ago

Ξεκουράστηκε η μέση μου. Τα παιδιά πολύ εξυπηρετικά ειδικά η κοπέλα η Αλεσια. Μπράβο παιδιά.

Read more

Γιώργος Ορφανίδης

7 months ago

Άψογη εξυπηρέτηση!! Πολύ φιλικό προσωπικό!! Μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε budget!!

Read more

Vanfen Ch

10 months ago

Φοβερή εταιρεία! Απολύτως τα πάντα, από την επίσκεψη στο κατάστημα, μέχρι την παράδοση, στο υψηλότερο επίπεδο εστίασης στον πελάτη. Όλα τα προϊόντα είναι τοπ επιπέδου, άνεση, ομορφιά και η υψηλότερη ποιότητα! Το στρώμα και το μαξιλάρι είναι σαν σύννεφο, υποστηρίζουν τέλεια τη σπονδυλική στήλη στη σωστή θέση, όλο το σώμα ξεκουράζεται τη νύχτα και αποκαθίσταται πλήρως

Read more

un named

10 months ago

Ερωτεύτηκα το κρεβάτι με την πρώτη ματιά. Έχουν περάσει έξι μήνες χρήσης - δεν το χορταίνω)) Μπαίνω στο διαμέρισμα κάθε μέρα και το θαυμάζω)) Αγόρασα επίσης ένα στρώμα από την Askona, και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την εταιρεία. Ευχαριστώ!

Read more

Diana Astaficheva

11 months ago

Να έχετε μια υπέροχη μέρα !) Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα καταστήματα της Λεμεσό, ίσως το καλύτερο! Εξαιρετική ποιότητα. Εξαιρετικά στρώματα. Εγώ ο ίδιος είμαι πελάτης αυτής της αλυσίδας καταστημάτων και σας την προτείνω! Καλές αγορές σε όλους!)

Read more

Sandra Christmas

11 months ago

Το συνιστώ σε όλους!

Read more

Alesia Valcheva

11 months ago

Askona, ευχαριστώ! Πολύ ικανοποιημένη με την παραγγελία. Είναι πολύ άνετο να ξαπλώνει κανείς στο στρώμα αυτό. Το στρώμα είναι καλής ποιότητας. Προσεκτικά συσκευασμένο. Η παράδοση είναι καλά οργανωμένη, τα παιδιά είναι ευγενικά. Πόσο θα με υπηρετήσει, μόνο ο χρόνος θα δείξει

Read more

andreas iacovou

An year ago

Το προσωπικό στο κατάστημα στην Λευκωσία (Μαρία,Αλεξία,Ολενα ,Αλεξάνδρα) με βοήθησαν να επιλέξω τον σωστό καναπέ ,κρεβάτι και στρώμα. Σας ευχαριστώ πολύ!!! Το αποτέλεσμα φανταστικό. Το σημαντικότερο όμως είναι η ποιότητα στα προϊόντα.

Read more

Στρώμα Grether&Wells Heaven Prestige

Μέγεθος

Ύφασμα

Μπεζ

1 399.00 €

Αρχική τιμή

1 749.00 €

Οικονομία

350.00 €

BLOG
Καλός ύπνος και υγεία:

οφέλη του καλού ύπνου για τον οργανισμό