Περιγραφή

Ο ανατομικός καναπές Sunset Nova με τον μηχανισμό μετασχηματισμού MultiComfort New ("Ακορντεόν") θα προσθέσει άνεση και λειτουργικότητα στον εσωτερικό σας χώρο. Η κλασική ορθότητα του σχήματος απαλύνεται από τις στρογγυλεμένες γωνίες και τις ομαλές γραμμές των μπράτσων. Η υπερμεγέθη τετράγωνη ραφή του καλύμματος προσδίδει εκφραστικότητα στον καναπέ. Το πλαϊνό πλαίσιο καλύπτει τον μηχανισμό αναδίπλωσης της πλάτης και διατηρεί την αισθητική εμφάνιση του καναπέ.
Στρώμα

Στη βάση του καναπέ είναι ένα ψηλό στρώμα, μοναδικό για αυτόν τον τύπο μετασχηματισμού. Το μπλοκ ελατηρίων 7-ZONE Spring Block Nanopocket (μπλοκ ανεξάρτητων ελατηρίων ύψους 2.5 εκ.) υποστηρίζει τη σπονδυλική στήλη στην ανατομικά σωστή θέση, προωθεί την άνετη χαλάρωση.

Υποβραχιόνια (Μπράτσα)
Κάθε μπράτσο έχει μια φαρδιά τραπεζοειδή επιφάνεια, επικαλυμμένη με τεφλόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζάκι για τον καφέ. Η μοναδικότητα του Sunset είναι και η δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός διακοσμητικού ραφιού σε ένα (στη βολική πλευρά) ή και στα δύο μπράτσα (με μια επιπρόσθετη χρέωση).

Κάλυμμα
Αφαιρούμενο υπό όρους: στην παραγωγή επενδύεται με τη βοήθεια του εξοπλισμού

Πλαίσιο του καναπέ
Μηχανισμός μετασχηματισμού - μεταλλικό πλαίσιο, ελασματοποιημένη (laminate) μοριοσανίδα, ινοσανίδα, κόντρα πλακέ σημύδας.

  •  Στη βάση του καναπέ βρίσκεται ένα ανατομικό στρώμα.
  •  Έχετε την ικανότητα να επιλέξετε τη σκληρότητα του στρώματος (Soft, Middle, Hard).
  •  Καθημερινός μετασχηματισμός χωρίς καμία βαρυσήμαντη προσπάθεια
  •  Εύκολη πρόσβαση στον χώρο αποθήκευσης εσώρουχων: υπάρχει μια θέση που διατηρεί το τμήμα προσγείωσης ανυψωμένο.
  •  Η πίσω πλάτη είναι κατασκευασμένη από υλικό επιπλόστρωσης.
  •  Το μοντέλο είναι κατάλληλο για διαχωρισμό του χώρου σε ζώνες.

Οδηγίες συναρμολόγησης

Κριτική προϊόντος

4,3

ανατροφοδότηση 3 Αρσενικό

76%

2 κριτικές

0%

0 κριτικές

23%

1 κριτικές

0%

0 κριτικές

0%

0 κριτικές
+ Αφήστε σχόλια

Σμαράγδα

Ένας εξαιρετικός καναπές, τα ράφια στα υποβραχιόνια είναι εξαιρετικά βολικά για την αποθήκευση του τηλεχειριστηρίου. Μπορείτε επίσης να βάλετε το τηλέφωνό σας εκεί για φόρτιση. Ευχαριστώ.

Χρήσιμη συμβουλή; 6

Θοδώρα

Χρησιμοποιώ αυτό τον καναπέ εδώ και 3 χρόνια. Κατά 90% τον χρησιμοποιώ ως κρεβάτι. Εξαιρετικό στρώμα, η πλάτη είναι ευχαριστημένη. Ωστόσο, η πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο είναι απλώς απαίσια. Δεν είναι άνετο, είναι βαρύ, γι' αυτό και δεν φυλάγουμε τίποτα σ' αυτό τον χώρο.

Χρήσιμη συμβουλή; 9

Μαρία

Ερωτεύτηκα αυτό τον καναπέ χάρη στα υποβαρχιόνια μπράτσα του. Είμαι φανατική με το τσάι και τα snacks στον καναπέ, και ποτέ δεν είχα τόπο να αφήσω το φλυντζάνι με το τσάι. Ο χώρος για τα περιοδικά δεν είναι πολύ βολικός, χρειάζεται κάθε φορά να γέρνω για να αφήσω το φλυντζάνι. Ενώ τα υποβραχιόνια μπράτσα είναι αυτό που πρέπει! Παράλληλα, τα μπράτσα του έχουν ειδική επένδυση, η οποία δεν αφήνει τη θερμότητα να περάσει, γι' αυτό μπορώ με άνεση να τοποθετώ ζεστά φλυντζάνια. Τα συρτάρια που είναι συνδεδεμένα με τα μπράτσα φαίνονται επίσης πολύ ωραία, και μπορώ να αφήνω πράγματα, ώστε να έχω πάντα πρόσβαση.

Χρήσιμη συμβουλή; 12

Χαρακτηριστικά

Ίσιος καναπές Sunset Nova

Ύφασμα:

Μέγεθος: 109x197x90

Null € Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή σε 30 ημέρες
RRP: Null € -Null%