Ανάκληση
με
Καναπέδες, Επιλογή:
Filter
Price
383
-
4139
from
to
Μέγεθος
All
Συμβουλές
All
Μάρκα
All
Γλιστρώ
All
Price
383
-
4139
Μέγεθος
All
Συμβουλές
All
Μάρκα
All
Reset the filters
Γλιστρώ
All
Ταξινόμηση κατά: Τιμή Δημοτικότητα Νέο
Σύνολο αντικειμένων: 2
-40% NEW
Sunset Nova

Γωνιακός Καναπές Sunset Nova

Σκληρότητα: Χαμηλό / Μέτριο / Υψηλό

2 579.00 €

1 547.00 €

Antares New

Ίσιος καναπές Antares New

Σκληρότητα: Χαμηλό / Μέτριο / Υψηλό

3 272.00 €


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των καναπέδων Askona?

Οι καναπέδες μας εξυπηρετούν όχι μόνο για εσωτερική διακόσμηση, αλλά και φροντίζουν για την υγεία των πελατών μας.
Θέλετε να καθίσετε με ένα βιβλίο και να περάσετε λίγες ώρες διαβάζοντας; Το προσκέφαλο θα ανακουφίσει το φορτίο από το λαιμό, επιπλέον διακοσμητικά μαξιλάρια θα μειώσουν το βάθος προσγείωσης και θα στηρίξουν το κάτω μέρος της πλάτης και χάρη στο μαλακό υποβραχιόνιο μπορείτε να ξαπλώσετε και να συνεχίσετε το μάθημα. Σας αρέσει να πίνετε τσάι ή να έχετε ένα σνακ μπροστά από την τηλεόραση; Επιλέξτε καναπέδες με μια μικρή επιφάνεια τραπεζιού στο υποβραχιόνιο (μπορείτε να βάλετε πιάτα σε ένα μεταλλικό χωρίς βάση). Με την ευκαιρία, σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στην ταπετσαρία–σε περίπτωση ανωτέρας βίας, είναι εύκολο να καθαριστεί.
Το πιο σημαντικό πράγμα για τον ύπνο είναι ένα στρώμα υψηλής ποιότητας, αλλά υπάρχουν μερικές ακόμα αποχρώσεις που θα αυξήσουν την άνεσή σας–η μη ολισθαίνουσα επιφάνεια του στρώματος δεν θα επιτρέψει στο φύλλο να ""ξεφύγει"", το μήκος που έχει επιλεγεί σωστά για το ύψος δεν θα σας κάνει να κρύψετε τα πόδια σας και να καμπυλώσετε σε μια άβολη θέση και ένα βολικό κουτί λινό στη συσκευασία θα μειώσει το χρόνο προετοιμασίας για κρεβάτι-πάρτε κρεβάτι απευθείας από τον καναπέ.
Τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν έχουν περάσει τη μόνη δοκιμή διπλής αντοχής στη Ρωσία–ως καναπέ και ως στρώμα. Οι ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι μόνο ένας υγιής ύπνος σας περιμένει στους καναπέδες μας.

Πώς να επιλέξετε έναν καναπέ?

Όταν αγοράζετε έναν καναπέ, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε τέσσερα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση των τεχνικών ιδιοτήτων του, καθώς και στην εμφάνισή του για πολλά χρόνια:
* Πλαίσιο και μηχανισμός καναπέδων:

 1. Παραγωγή καναπέδων από μοριοσανίδες και MDF-το υλικό δεν σπάει, δεν υπάρχει σκασίματα.
 2. Βιδωτή σύνδεση του μηχανισμού και του πλαισίου του καναπέ, που σας επιτρέπει να συναρμολογείτε και να αποσυναρμολογείτε τον καναπέ αρκετές φορές (βολικό όταν μετακινείτε).
 3. Ο μηχανισμός είναι κατασκευασμένος από ελαφρύ μέταλλο, επεξεργασμένο με επίστρωση σκόνης, το οποίο προστατεύει τον μηχανισμό από τη διάβρωση.
 4. Οι καναπέδες έχουν σημύδα επτά στρώσεων, ο πελάτης λαμβάνει τη σωστή υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ύπνου, καθώς και κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης στον καναπέ (πρέπει επίσης να καθίσετε σωστά).


* Πλήρωση του καναπέ:
 1. Οι καναπέδες έχουν ανατομικό στρώμα 9 -18 cm, ο πελάτης θα είναι άνετος να καθίσει και να σηκωθεί.
 2. Μέσα στο στρώμα χρησιμοποιείται ένα ανατομικό μπλοκ ελατηρίων επτά ζωνών, το οποίο θα φροντίσει για τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης, τόσο καθιστή όσο και ξαπλωμένη.


* Υλικό:
 1. Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών θα επιτρέψει στον πελάτη να επιλέξει το απαραίτητο χρώμα με βάση τις σχεδιαστικές του λύσεις.
 2. Τα υλικά επίπλων έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά-εύκολη συντήρηση και καθαρισμό, μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν ξεθωριάζουν.


* Προτίμηση σχεδίου:
 1. Η λειτουργία "μηδέν τοίχο", ο πελάτης θα είναι σε θέση να βάλει τον καναπέ σε ένα σφιχτό στον τοίχο και όταν ξεδιπλώνεται δεν θα βλάψει το εσωτερικό με το μηχανισμό.
 2. Η πλάτη είναι επίσης κατασκευασμένη στο κύριο ύφασμα, Ο καναπές μπορεί να τοποθετηθεί στη μέση του δωματίου και ο χώρος μπορεί να χωριστεί σε ζώνες.
 3. Ένα ευρύ φάσμα μεγέθους του καναπέ θα επιτρέψει στον πελάτη να επιλέξει το απαραίτητο μέγεθος με βάση τις επιθυμίες του και τις διαστάσεις του δωματίου.
 4. Ένα κουτί από λινό με βάθος 13 εκ.