Ανάκληση
με
Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 19:00
Ανάκληση με
Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 19:00
Στρώμα

Spring

-30%
 • Spring Στρώμα
  Spring
  arrow
  thumb
  arrow
  arrow
  image
  arrow
  image
  Το κόστος
  168.00 240.00

  Οικονομία: 72.00

  Μετάβαση στη σύγκριση
  Περιγραφή
  Κριτική προϊόντος5

  Περιγραφή

  "Sleep Style Spring αναστρέψιμο στρώμα - κάτω από μέτρια στιβαρότητα- Κατάλληλο για όσους δεν κινούνται πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας και που εκτιμούν την απαλότητα και την άνεση." Στην Καρδιά του Στρώματος "Το μπλοκ 7 ζωνών ανεξάρτητων ελατηρίων υποστηρίζει τη σπονδυλική στήλη στην ανατομικά σωστή θέση. Η βαμβακερή τσόχα βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή του φορτίου στο στρώμα, και το προστατεύει από την παραμόρφωση" "Μία άνετη άνω στρώση με αντιβακτηριακό εμποτισμό ""Aloe Vera"" διατηρεί ένα ευνοϊκό μικρόκλιμα για ύπνο και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα." Η κάσα Orto Foam ενισχύει την περίμετρο του στρώματος. Τα οφέλη του Sleep Style Spring: Κανένα περιορισμό στο βάρος. Κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο ύπνο. Αντέχει σε κανονικά έντονα φορτία. "* Εάν το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στην τοπική αποθήκη, θα αποσταλεί από την αποθήκη μας στη Ρωσία. Το προσδόκιμο παράδοσης θα είναι έως και 60 εργάσιμες ημέρες!"


  Κριτική προϊόντος


  5

   ανατροφοδότηση 5 Άνδρας

    Marina

    Προσεγγίσαμε την επιλογή του στρώματος με απόλυτα σοβαρότητα και δεν πέσαμε έξω. Το στρώμα είναι πολύ άνετο, όχι πολύ σκληρό, όχι πολύ μαλακό. Η ραφή είναι ποιοτική. Το παρέδωσαν στην ώρα τους. Είμαι ικανοποιημένη.

    Χρήσιμη συμβουλή;

    0

     Ορέστης

     Εξαιρετικό στρώμα, όλα ταιριάζουν. Ζυγίζω 110 κιλά, ταιριάζει απόλυτα. Ευχαριστώ για όλα! Όλα ήταν στην ώρα τους και η παράδοση με χαροποίησε.

     Χρήσιμη συμβουλή;

     0

      Ελένη

      Παρήγγειλα το στρώμα μέσω του internet shop. Πολύ άνετο. Απαλό και σκληρό όσο χρειάζεται. Δεν μετάνιωσα. Είδα πολλές επιλογές, σταμάτησα σε αυτήν. Πολύ, πολύ καλό στρώμα.

      Χρήσιμη συμβουλή;

      0

       Θέτιδα

       Εξαιρετικό στρώμα, το αγόρασα στις 30 Ιουλίου. Σκληρό και μαλακό, όσο χρειάζεται. Όταν κάθεσαι στην άκρη βουλιάζεις λίγο, αλλά όταν ξαπλώνεις είναι όλα υπέροχα. Δεν ζυγίζω και λίγα, είμαι 127 κιλά. Από τις πρώτες μέρες δεν ένιωσα κάτι αρνητικό. Σήμερα παρήγγειλα δεύτερο για την αδερφή μου.

       Χρήσιμη συμβουλή;

       0

        Αμαλία

        Το στρώμα είναι εξαιρετικό, μεσαίας σκληρότητας, κοιμάμαι πολύ καλά, εδώ και πολύ καιρό ονειρευόμουν τέτοιο στρώμα.

        Χρήσιμη συμβουλή;

        0