Ανάκληση
με
Στρώμα

Serta Bennett

-50%
 • Serta Bennett Στρώμα
 • Serta Bennett Στρώμα
 • Serta Bennett Στρώμα
 • Serta Bennett Στρώμα
  Serta Bennett
  Serta Bennett
  Serta Bennett
  Serta Bennett
  Serta Bennett
  Serta Bennett
  Serta Bennett
  Serta Bennett
  Serta Bennett
  Serta Bennett

  Περισσότερα 6


  φωτογραφία

  arrow
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  arrow
  arrow
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  arrow
  image
  Το κόστος
  405.00 809.00

  Οικονομία: 404.00

  Μετάβαση στη σύγκριση
  Περιγραφή
  Χαρακτηριστικά
  Κριτική προϊόντος11

  Περιγραφή

  Δίπλευρο στρώμα Bennett υψηλής σκληρότητας για όλους όσους προτιμούν ελαστικό χώρο ύπνου και αποτελεί καλή λύση για σημαντικούς ανθρώπους με αρκετό βάρος.

  Serta Bennett περιλαμβάνει:

  • μπλοκ ελατηρίων 720 FLEXZONE Support System με κατασκευή 4D Spring HARD με ανισχυμένα ελατήρια, το οποίο στηρίζει ελαστικά το σώμα διατηρώντας το σε ανατομικά ορθή στάση·
  • ανεξάρτητα ελατήρια προσαρμόζονται ακριβώς σε κάθε καμπύλη του ανθρώπινου σώματoς εξασφαλίζοντας άνεση και μειώνοντας στριφογύρισμα στον ύπνο·
  • οι κινήσεις ελατηρίων της μιας ζώνης δεν συνδέονται με τα ελατήρια της άλλης ζώνης. Αυτός ο γεγονός παίζει σημαντικό ρόλο εάν οι σύντροφοι έχουν διαφορετικούς βιολογικούς ρυθμούς και ελαφρό ύπνο·
  • "αναπνεόμενο" σύστημα Oxy Comfort αυξάνει την ελαστικότητα και επεκτείνει τη ζωή του στρώματος·
  • σύστημα άνεσης με εφέ μικρομασάζ·
  • ανισχυμένη περίμετρος προστατεύει τις άκρες κατά το κύρτωμα και επεκτείνει το χώρο ύπνου.

  Πλεονεκτήματα του Serta Bennett: άνετη θερμοκρασία οποιαδήποτε εποχή του χρόνου·

  Στρώμα Serta Bennett: περισσότερη σκληρότητα για να αποκοιμηθείτε σύντομα και να κοιμάστε άνετα!

  Χαρακτηριστικά

  icon

  10 χρόνια εγγύηση

  icon

  Πληρωμή επί τόπου χωρίς προμήθεια

  icon

  Βάρος άνω των 140 κιλών

  icon

  Μοναδική ανταλλαγή αέρα

  icon

  Διεθνές πιστοποιητικό ασφαλείας υλικών

  icon

  Μπλοκ ελατηρίων "Σύστημα υποστήριξης 720FLEXZONE"

  Χαρακτηριστικά

  Μάρκα

  Serta

  Συλλογή

  Perfect Sleeper

  Σκληρότητα

  Υψηλό

  Ύψος, εκ.

  24

  Εγγύηση, χρόνια

  10

  Υλικά και σχεδιασμός

  material

  Βαμβακερή τσόχα

  Η λευκή βαμβακερή τσόχα είναι μια μονωτική στρώση που προστατεύει τις στρώσεις άνεσης να μην υποστούν την τριβή από τη μονάδα ελατηρίων. Συμβάλλει στη σωστή κατανομή του φορτίου. Δίνει μια αισθητά παρατεταμένη διάρκεια ζωής στο στρώμα.

  material

  Αφρός Oxy Comfort

  Σύγχρονο υποαλλεργικό υλικό που βασίζεται στους ελαστικούς αφρούς πολυουρεθάνης, λατέξ και βισκολατέξ, και το οποίο έχει αυξημένη ελαστικότητα και ανθεκτικότητα Ο αφρός έχει ομοιογενή δομή που αποτελείται από φυσαλίδες αέρα. Η δομή του αφρού είναι ανοιχτή, γεγονός που αυξάνει τον εξαερισμό των στρώσεων του στρώματος κατά 95%. Το Oxy Comfort είναι ένα υλικό ανθεκτικό στην υπερτριβή.

  material

  Προηγμένο σύστημα άνεσης στο πάπλωμα

  Το μοναδικό σύστημα άνεσης Advanced Comfort Quilt δημιουργεί την απαραίτητη υποστήριξη, ανθεκτικότητα και ταυτόχρονα απαλότητα. Αποτελείται από πλεκτό ύφασμα απαλό στην αφή με ίνες κυτταρίνης λευκού πεύκου, αντιαλλεργικές ίνες holotech και κηρήθρα αφρού Serta Oxy Comfort. Το Serta OxyFoam αυξάνει αισθητά τη διαπερατότητα του αέρα και έχει επίσης ένα αποτέλεσμα μικρο-μασάζ. Χάρη στη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία και στις δύο πλευρές του στρώματος, διατηρείται μια άνετη θερμοκρασία όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες - δεν θα είναι ζεστό το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα. Η ανώτερη στρώση είναι υγιεινή και ανθεκτική.


  Κριτική προϊόντος


  5

   ανατροφοδότηση 11 Άνδρας

    Σοφία

    ΓΙα ανθρώπους με πολλά κίλα είναι αληθινή ανακάλυψη! Ο άνδρας μου δεν είναι μικρόσωμος, γι' αυτό και βούλιαζε σε όλα τα στρώματα. Ψάχναμε ειδικά ένα ελαστικό στρώμα, ώστε να μπορώ κι εγώ να κοιμάμαι άνετα. Και, δόξα τω Θεώ, το βρήκαμε επιτέλους! Το στρώμα είναι πολύ ποιοτικό, οι αισθήσεις σε αυτό είναι μονάχα θετικές. Ευχαριστώ πολύ την Askona που μου χάρισε υγιή ύπνο!

    Χρήσιμη συμβουλή;

    3

     Λεωνίδας

     Είναι αγάπη από την πρώτη νύχτα! Ελαστικό, όσο χρειάζεται σκληρό και πολύ άνετο στρώμα.

     Χρήσιμη συμβουλή;

     3

      Δέσποινα

      Για άτομα με πολύ βάρος είναι ότι χρειάζεται! Ο άνδρας μου δεν είναι μικρού μεγέθους, γι' αυτό και βούλιαζε σε κάθε στρώμα. Ψάχναμε ειδικά ένα πολύ ελαστικό στρώμα, ώστε να είναι άνετο και για τους δύο μας. Και, ζήτω, επιτέλους το βρήκαμε! Το στρώμα είναι πολύ ποιοτικό, τα συναισθήματα μετά τον ύπνο είναι μονάχα θετικά. Μεγάλο ευχαριστώ στην Askona που μας χάρισε υγιή ύπνο!

      Χρήσιμη συμβουλή;

      3

       Maria

       Έψαχνα στρώμα για το σαλόνι, η φίλη μου μου σύστηνε το Serta BENNETT, αλλά μου φαινόταν πολύ σκληρό. Ξάπλωσα πάνω του για 20 λεπτά στο κατάστημα και ευτυχώς ο manager είπε ότι μπορώ να το πάρω σπίτι μου για δοκιμή και αν δεν μου κάνει, να το ανταλλάξουν με ένα πιο μαλακό. Στην αρχή είχα την αίσθηση πως θα το επέστρεφα. Αλλά, προς έκπληξη μου, δεν χρειάστηκε. Ο ύπνος είναι πολύ άνετος. Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη!!!

       Χρήσιμη συμβουλή;

       3

        Ευαγγελία

        Χαίρετε! Θέλω να ευχαριστήσω το κατάστημα και τους πωλητές για τη βοήθεια στην επιλογή. Όλα μου τα είπαν, τα έδειξαν, τη λυπήθηκα τη νεαρή και την ευχαριστώ για την υπομονή.... Δοκιμάζαμε το κάθε στρώμα για πάνω από μια ώρα. Δεν είναι φτηνή αγορά αλλά πιστεύω πως αξίζει. Στο κατάστημα με ειδοποίησαν πως μπορεί να καθυστερήσει η μεταφορά, γι' αυτό και εκπλάγηκα ευχάριστα όταν το στρώμα ήρθε νωρίτερα. Το στρώμα είναι άνετο, ότι πρέπει. Να το παραγγείλετε..

        Χρήσιμη συμβουλή;

        4

         Αναστασία

         Αυτό το στρώμα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούσε να μου συμβεί! Δεν ανέμενα τέτοια άνεση. Ευχαριστώ πολύ τον πωλητή για τις συμβουλές στην αγορά!

         Χρήσιμη συμβουλή;

          Κατερίνα

          Αγόρασα πρόσφατα ένα στρώμα Serta Bennet. Όταν το δοκίμαζα στο κατάστημα, μου φάνηκε πιο μαλακό από την πραγματικότητα. Στην αρχή λυπήθηκα λίγο, αλλά όταν ξεκίνησα να κοιμάμαι σ' αυτό, αποδείχτηκε πως είναι πολύ άνετο χάρη στην ελαστική άνω στρώση. Το χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα, δεν ένιωσα κάτι το αρνητικό. Πολύ άνετο, λες και πάντα κοιμόμουν σε αυτό. Δεν έχει κάποια παράξενη μυρωδιά, δεν διαλύεται στις άκρες. Το μόνο που θα ήθελα να θέσω ως παρατήρηση - στην περιγραφή αναφέρεται πως το στρώμα έχει ύψος 24 εκ. (στο κατάστημα μου παν μάλιστα πως είναι 25 εκ.), αλλά στην πραγματικότητα όσο και φθάνει τα 20 εκ., ενώ ήθελα πιο ψηλό στρώμα. Το προηγούμενο στρώμα ήταν 18 εκ., οπόταν δεν κέρδισα κάτι από το ύψος του στρώματος.

          Χρήσιμη συμβουλή;

          1

           Μυρτώ

           Το στρώμα είναι απλά εξαιρετικό! Διαλέγαμε ειδικά σκληρό στρώμα. Είναι σκληρό, αλλά πολύ άνετο. Η άνω στρώση το κάνει αέρινο και πολύ βολικό, παρά την αναφερόμενη επιπρόσθετη σκληρότητα.

           Χρήσιμη συμβουλή;

           7

            Αισχύλος

            Αγόρασα ένα στρώμα Bennet και μετά από δύο μήνες σταμάτησε να πονάει η πλάτη και η μέση. Κι έχω δύο εξηγήσεις γι' αυτό το φαινόμενο: είτε στα 50 χρόνια ο οργανισμός μου ανανεώθηκε ;), είτε το στρώμα πέτυχε απόλυτα την αποστολή του. Αν κάποιος μου έλεγε πριν την αγορά πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό, μάλλον δεν θα τον πίστευα. Μην το σκέφτεστε! Αγοράστε ένα ποιοτικό και βολικό στρώμα (όχι απαραίτητα της Askona, για να μην το πάρετε σαν διαφήμιση) και ο υγιής ύπνος και η καλή διάθεση σας είναι εγγυημένα.

            Χρήσιμη συμβουλή;

            4

             Βασιλική

             Το στρώμα είναι πολύ καλό, παρά τη σκληρότητα του, ο ύπνος σ' αυτό είναι άνετος. Τις πρώτες δύο εβδμομάδες με πονούσε τρομερά η πλάτη μου, ήθελα να το ανταλλάξω με άλλο μοντέλο. Αλλά κάπου διάβασα πως τον πρώτο καιρό, όσο η πλάτη περνάει σε μια ορθή στάση από τη συνηθισμένη λανθασμένη, τότε υπάρχουν και πόνοι. Μετά από μια εβδομάδα μου πέρασαν οι πόνοι και ο ύπνος έγινε πιο βολικός. Καλός συνδυασμός σκληρότητας, ελαστικότητας και άνεσης. Καταλαμβαίνω πως δεν έπεσα έξω. Το συστήνω, πολύ καλό στρώμα.

             Χρήσιμη συμβουλή;

             3

              Θοδώρα

              Το στρώμα είναι πολύ άνετο. Ο ύπνος σ' αυτό είναι απλά απόλαυση. Δεν είναι μαλακό, αλλά το σώμα χαλαρώνει και νιώθεις άνετα. Το απολαμβάνουμε))))

              Χρήσιμη συμβουλή;

              0

              Σχετικά προϊόντα